Vi är nu halvvägs genom året, vilket ger oss en utmärkt möjlighet att reflektera över våra prestationer hittills och förbereda oss för höstens utmaningar och möjligheter. 

I mars tog jag över som VD efter Tomas Jonsson, efter att ha påbörjat tjänsten i januari. Det har varit ett intensivt halvår, fyllt med hårt arbete och utmaningar. Samtidigt har jag sett en imponerande kämparglöd och ett starkt engagemang i vår organisation för att upprätthålla den höga Gripenstandarden. 

Trots vissa störningar i produktionen och att leveransprecisionen inte har nått vår önskade nivå, har vi redan vidtagit åtgärder som kommer att ha en positiv effekt framöver. Vi är övertygade om att dessa förbättringar kommer att optimera våra processer och säkerställa att vi kan leverera ännu bättre kvalitet och service till er. Detta är vår högsta prioritet. 

NÅGRA AV VÅRA HÖJDPUNKTER HITTILLS:

  • Vi firade vårt 30-årsjubileum med ett öppet hus, där vi med stolthet visade upp vår verksamhet för allmänheten och våra nära och kära. 
  • Vår närvaro på flera mässor, både i Sverige och internationellt, har gett oss värdefulla kontakter och insikter om marknadstrender. 
  • Vi har inlett ett nytt samarbete i Nordamerika, vilket öppnar upp nya möjligheter för tillväxt och expansion. 
  • Lanseringen av vår prototyp, Gripen E-power, världens första elgrip, har fått mycket uppmärksamhet och positiva reaktioner. Vi ser fram emot spännande framtida partnerskap kring denna innovation.  
  • Vi har också förstärkt vår ledningsgrupp, vilket vi hoppas ska ge ny energi och leda till ytterligare utveckling framåt. 

För att nämna några! 

Under hösten kommer vi att fortsätta fokusera på att förbättra vår produktion och höja kvaliteten på våra leveranser genom ökad digitalisering av arbetsprocesser och tydligare arbetsflöden.

 

Jag vill med detta sommarbrev tacka er för ert fortsatta stöd, förståelse och samarbete, och jag önskar er en fantastisk sommar! 

Vänliga hälsningar, 

Maria Flöjt 
VD 

ÖPPETTIDER UNDER SEMESTERPERIODEN:

Vår normala semesterperiod är 28-32 och vår produktion är helt stängd mellan vecka 29-31.

Vi har öppet för support, order och reservdelar hela perioden, dock med begränsad bemanning. Använd gärna order@hsp.se för att lägga order.  

Våra öppettider är 07:00 – 16:00

Du når vår växel på +46 652 366 90 eller  hsp@hsp.se 

Reservdelsavdelningen nås på +46 652 366 95 eller shipping@hsp.se